Sitemap
Print version


Login
Sidst opdateret:
14/08 2018 10:14:29

IDEEN BAG

Alle de oplevelser og følelser, vi har i vore liv, gennemleves via kroppen. Det er kroppen der registrerer "sommefugle i maven", at vi er "rødglødende af raseri", at vi "maser pĂĽ for at blive fĂŚrdige", at "børn skĂŚlver af usikkerhed, nĂĽr forĂŚldrene skĂŚndes", at vi "lĂĽser i kroppen, fordi vi er bange for at blive forladt......fyret.....ikke at vĂŚre gode nok..... dygtige nok.....osv"

Ideelt set kan vi gennemleve og forløse oplevelser og følelser i nuet, sĂĽ kroppen er klar til nye situationer. Ofte er der dog ikke plads og overskud i den givne situation, og vi mĂĽ i stedet forsøge at overleve, fx ved at lukke af. - Og det er godt, at vi er i stand til det! 

Men det betyder, at følelser kapsles inde, for at vi ikke skal vĂŚre alt for sĂĽrbare i mødet med nye udfordringer. Gentages dette ofte, og med samme følelser, kan omrĂĽder i kroppen blive som lukket land. Gennemstrømningen og kontakten til dele af kroppen nedsĂŚttes, hvilket kan medføre uhensigtsmĂŚssige fysiske og følelsesmĂŚssige reaktioner. 
                                                                     
Body-SDS behandlinger kan hjĂŚlpe dig til at ĂĽbne op for lukkede omrĂĽder i kroppen. Kontakten genskabes til steder, hvor du har vĂŚret nødt til at lukke af for at overleve. - KOST og MOTION er ligeledes vigtige faktorer i helingen.

Ved at skabe RUM i kroppen vil du opleve at fĂĽ lettere ved at rumme egne og andres følelser. - En proces sĂŚttes i gang, hvor du kan fĂĽ større indsigt i og accept af din egen situation.

Principperne i behandlingerne bygger pĂĽ udviklernes egne erfaringer, gammel kinesisk medicinkunst, moderne videnskab og sund fornuft. 
                                                                                                                                  
Powered by CMSimple