Sitemap
Print version


Login
Sidst opdateret:
19/05 2018 11:57:45

EFTER EN BEHANDLING / TRÆNING


Efter en behandling / træning er det vigtigt at drikke ekstra meget vand. Dette hjælper organismen med at udskille affaldsstoffer, som frigives under behandlingen / træningen.

Vær opmærksom på, at der kan opstå ubehag efter de første gange. Det kan f.eks. vise sig som træthed, ømhed eller uro i muskler og led, gamle skader rører på sig, utilpashed, kvalme, svimmelhed, hyppige toiletbesøg, feber, øget sårbarhed, humørsvingninger, markante drømme m.m.Tillad dig selv at være træt eller sårbar. Lyt til kroppens signaler, og nyd din nye kropsbevidsthed.

Man må påregne 3-5 behandlinger med 2-4 ugers mellemrum, før væsentlige ændringer mærkes. - Senere kan behandlingerne gives med lægere interval. Hvor mange behandlinger der skal til i alt, er helt individuelt. Mange fortsætter med at få behandlinger, efter at de har fået løst op for det akutte problem, de kom med. De mærker den forebyggende effekt, og får lyst til at grave et stik dybere til selvforståelse og bedre trivsel.
Andre starter på Grundtræning - se mere under TRÆNING!

For nogle vil den kropslige tilgang være tilstrækkelig for at opnå et tilfredsstillende resultat, mens andre har brug for flere elementer for at komme et stik dybere i helingen. - Her kan det være hensigtsmæssigt at supplere de fysiske behandlinger med andre terapiformer.

Som RAB-godkendt behandler fører jeg journal og har tavshedspligt - naturligvis!

Er du i tvivl om noget, er du velkommen til at kontakte mig!Powered by CMSimple